top of page
Buscar
  • Foto del escritorRafa Balagué

Comença la 1a Lliga Catalana del Joc de la Morra

21 parelles de jugadors començaran la participació en la primera lliga Catalana de morra organitzada per l’Associació cultural Morràpita que donarà el tret de sortida aquest dimarts 29 de desembre. Les deu partides de la jornada es jugarà fins al 7 de gener. Els jugadors durant aquests dies hauran d’acordar el lloc i l’hora de la partida que es disputarà en diferents indrets de la població marinera. Els escenaris d’aquestes partides seran diferents llocs emblemàtics com la Mirador de la Guardiola, l’antic escorxador, el parc de Garbí, la punta del moll pescador i quan es podrà, també s’inclouran les terrasses d’establiments gastronòmics locals que acolliran la lliga.

Morràpita ha dotat als jugadors de pantalles protectores de plàstic, així com d’ampolles individuals de gel hidroalcohòlic i s’hauran de mantenir les distàncies per tal de complir amb les normes sanitàries vigents.

Els resultats i les classificacions de la jornada es podran seguir a la pestanya lliga de la web morrapita.cat o al següent enllaç

2 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page